Witam wszystkim chce kupic mercedesa

13 Sty 2010, 15:57

Witam, chcialbym kupic mercedesa ale niewiem, znalazlem to ogloszenie, czy mogłby ktos poradzic? Bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez japol, 01 Cze 2010, 19:34, edytowano w sumie 1 raz
japol
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

13 Sty 2010, 16:12

japol napisał(a):Witam, chcialbym kupic mercedesa ale niewiem, znalazlem to ogloszenie, czy mogłby ktos poradzic? Bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam http://auto-komis.hiperogloszenia.pl/me ... or-oferta/

podejrzanie tani a przebieg jest nie realny , w ciagu 10 lat zeby zrobil tylko 110tys ja mam 11 letni samochod i ma nastukane 175 tys a niebyl jakos specjalnie ujezdzany tylko 2 razy w ciagu tego czasu pojechal w glab kraju a ogolnie to tylko niewielkie dystansy do 100km

po tylu latach w tym samochodzie trzeba by sprawdzic stan silnika i kompresora w serwisie mercedesa
halsky11

14 Sty 2010, 11:40

Witam, dziekuje bardzo zaodpowiedz, no wlasnie taksobiecos myslalam ze raczej nie. Ale ejszczeznalazlem tez fajna oferte ale sie zastanawiam,

Cena mnie kusi :)
Ostatnio edytowany przez japol, 01 Cze 2010, 19:34, edytowano w sumie 1 raz
japol
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

14 Sty 2010, 12:03

japol napisał(a):Witam, dziekuje bardzo zaodpowiedz, no wlasnie taksobiecos myslalam ze raczej nie. Ale ejszczeznalazlem tez fajna oferte ale sie zastanawiam, http://auto-komis.hiperogloszenia.pl/ro ... a--oferta/

Cena mnie kusi :)

ksiazki serwisowe i zapewnienia ze przyjechal na kolach 1200km mozna sobie miedzy bajki wlozyc, juz widze jak handlarz tankuje samochod na taka podroz... lepiej poszukaj na allegro chociarz widzisz co kupujesz bo kazda aukcja ma zdjecia
halsky11

15 Sty 2010, 16:49

158tys w samochodzie z 96roku :mrgreen:
Nie ma co sobie głowy zawracać :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

15 Sty 2010, 16:58

1996 rocznik i 7300 no czlowieku cena cie kusi ? Za tyle to masz 1999 tego samego auta. Jak szukasz auta w necie to szukaj na otomoto a nie jakims serwisie z patelniami.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tatra – nietypowa czeska ciężarówka
    Tatra – czeski producent samochodów ciężarowych słynie z niekonwencjonalnych rozwiązań technicznych, a jego pojazdy są synonimem mobilności w najtrudniejszych warunkach terenowych. Korzystając z zaproszenia, ...

15 Sty 2010, 20:24

no tak raz mb za 26k pln raz jakis tani rover. widac ze chcesz zareklamowac swoj komis z autami picowanymi na potege :roll:
mod spisz :?: Od czego tu jestes? zamknac
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ