Cześć neidawno dostałem całkiem nowy samochód służbowy VW Sharon automatyk. Od 2 dni kamera cofania przestała nagle działać nie wiem czemu. Przy cofaniu pojawia sie tylko animacja czujników, a przycisk do zmiany widoku jest szary. Wygląda to tak: Próbowałem pogrzebać w ustawieniach ale nie znam sie za bardzo na tym i nie udało mi się tego zmienić. Czy ktos wie jak rozwiazać ten problem i włączyć z powrotem kamere? Wcześniej wygladało to tak:
Wygląda to na problem z zasilaniem kamery. Brak zasilania powoduje wygaszenie tego przycisku i nie masz możliwości przełączenia wtedy na kamerę. Nie wiem jak w Sharanie ale w Passacie potrafiła się do wtyczki w bagażniku do modułu dostawać wilgoć i piny śniedziały po czym kamera potrafiła przestać działać. Ja bym zajrzał do tej wtyczki w bagażniku lub podjechał do serwisu skoro auto na gwarancji.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Nietrzeźwy poranek wśród kierowców Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.