Kamera cofania podlaczona do nawigacji.

17 Paź 2009, 17:15

Witam!
Mam pytanie do kogos kto ma o tym jakies pojecie otoz mam w samochodzie fabrycznie zamontowana nawigacje. Chce w najblizszym czasie kupic kamere cofania i tu pytanie, istnieje mozliwosc podlaczenia jej z nawigacja by wszystko bylo wyswietkane na tym samym monitorze? pozdrawiam
vegola
Nowicjusz

28 Paź 2009, 22:15

witam .też potrzebuje sie dowiedzieć czy można tak podłączyć kamre cofania do fabrycznie montowanej nawigacji w LAGUNIE 2. moj e-mail [email widoczny po zalogowaniu]
sierkaa
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

26 Lut 2010, 20:05

wiem, ze mój kolega zamontował sobie taką kamerę do nawigacji takiej kupionej, nie fabrycznie montowanej, może najprościej będzie zapytac w salonie, lub w warsztacie z elektroniką, mój kolega kupił sobie Vordona, jeśli bylibyście ciekawi z która nawigacj takie mozna cuda mozna, pozdro
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

28 Maj 2010, 14:31

do takiej nawigacji z tego co sie orientuje dokupuje sie przejsciowke z wejściem AV. i tu teraz powstaje pytanie czy nawigacja jest kompatybilna z systemem pal/ntsc. Są kamerki pracujace w tych systemach http://www.avde.pl/kamery-cofania/kategoria/181.html ale poniektore nawigacje nie sa kompatybilne z takimi kamerami
hassim
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004)
    Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...