Kamera samochodowa, LLW, asystent kierowcy

30 Lip 2015, 12:24

Witam
Ostatnio znajomy polecił mi wideorejestratory Orllo, kupiłem sobie SX-360G i jestem mega zadowolony postanowiłem polecać firmę wszędzie ponieważ mi jest ciężko dogodzić, a ich kamery idealnie trafiają w gusta. Miałem też DoD. Jak kupować to tylko markowe produkty. Co sądzicie na ten temat ? Jakie marki kamer samochodowych polecacie > :arrow:
adrian1234
Nowicjusz

Auto: Volkswagen golf
Paliwo: Diesel

04 Sie 2015, 22:26

Ja przekonuje się o jakości tych kamer: [reklama]
Co wy o nich myślicie. Korzystaliście już z nich :)
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 07 Sie 2015, 09:38, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Samuel9007
Obserwowany

Prawo jazdy: 31 07 1990
Auto: Passat b3
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

20 Wrz 2015, 10:22

Ja właśnie poszukuję kamerki samochodowej, dużo czytałem pozytywnych opinii o Xblitz GO. Przemawia za mną wielkość i cena. Znajomy braciaka taką ma i zachwala.
Pyreks
Początkujący

Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

23 Lis 2015, 16:25

Witam, jeśli miałabym polecić jakieś urządzenie to na pewno znany już wszystkim Yanosik. Dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji poznać kilka słów - kamerka samochodowa, asystent drogowy, nawigacja online, info o radarach, wypadkach itd. Generalnie Yanosik, choć może jako videorejestrator czy nawigacja nie jest najtańszy, to jednak sumując jego funkcje, nie ma tańszego urządzenia z tak dobrymi opiniami. Oczywiście każdy ma swoje ulubione, sprawdzone marki, ale sprawdźcie sami, opłaca się :) :D :yes:
alejazda
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Auto: ford