Kamera samochodowa z LIdla

05 Lis 2015, 17:18

Faktycznie na stronie brak specyfikacji do Black Bird. Różni się ceną Black Bird jest tańszy, ale za to Night ma dużo lepszy tryb nocny, noktowizor i tryb parkingowy. To chyba najistotniejsze różnice. Bo formaty nagrywania, kąt soczewki, rozdzielczość jest taka sama. Nie wiem jak samo wykonanie bo nie miałem obydwu w ręce do porównania. Tu masz link do mojego filmiku z jazdy nocą.

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

15 Gru 2016, 11:53

A co mi powiecie o tej za 99 zł? O tutaj jest - >> Kamera samochodowa Media-Tech U-DRIVE UP (MT-4045). Bawić się w taką, czy lepiej od razu wydać kilka stówek na jakiś lepszy sprzęt? Jak to oceniacie? Mieliście kiedyś tanią kamerę samochodową?
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

16 Gru 2016, 14:33

kierowiec napisał(a):Bawić się w taką, czy lepiej od razu wydać kilka stówek na jakiś lepszy sprzęt?
Jeżeli możesz to lepiej wydać więcej i nie męczyć się. Przy tej kamerze masz mały kąt widzenia, ogólnie nic specjalnego.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda NSX 2015 - druga generacja
    W 2015 roku do gry powróciła Honda NSX, którą można było oglądać na Tokyo Motor Show w wersji produkcyjnej. Druga generacja NSX otrzymała lekkie nadwozie i nowy, montowany wzdłużnie, 3,5-litrowy silnik V6 twin ...