Kasa uzbierana! Proszę o ocenę aut

09 Sty 2011, 23:51

Wklejam 5 linków z autami które mnie zainteresowały. Bardzo proszę kierowców o cenne uwagi, które warto pojechać obejrzeć. Gdyby były w moim mieście nie pytałbym tylko bym pojechał:) Niestety tylko 1 w dieslu a reszta w coraz droższej benzynie:( Ale jeśli będzie dobry stan to przeboleje te 60zł miesięcznie więcej (po bardzo dokładnych obliczeniach kosztów...)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
pit85
Aktywny

Miejscowość: bydgoszcz

10 Sty 2011, 00:10

taaa a diesel nie drożeje :mrgreen: wręcz tanieje :mrgreen: tak jak naprawy sztrucli w dieslu :mrgreen:

jak z tych to polo (ciut większe i wygodniejsze)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

10 Sty 2011, 00:12

Z tych to bym wybrał Corsę. Znacznie ładniejsza zarówno na zewnątrz, nie wspominając o wnętrzu które jest okropne w Polo.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

10 Sty 2011, 00:32

To jest po ostrej selekcji i wszystkie są ładne i podobają mi się. Nie pytałem o gust:) Chodzi mi bardziej o ocenę konkretnych ofert, spojrzenie na nie fachowym okiem czy warto się pofatygować i po które z tych 5 aut sięprzejechać?
pit85
Aktywny

Miejscowość: bydgoszcz

10 Sty 2011, 17:44

A czy tylko te konkretne auta wchodzą w gre,czy może jeszcze któreś? Na Twoim miejscu również zdecydowałbym się na Opla Corse.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

10 Sty 2011, 18:05

Ja obstawiłbym przy polo, ale to trzeba jechać zobaczyć nikt nie jest jasnowidzem :mrgreen:
M PoweR... BMW!!!
M5
Początkujący

Miejscowość: Police
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS 430 - prekursor serii F
    Był 2003 rok, w kalifornijskim Huntington Beach ekipa mechaników Rod Millen Special Vehicles przygotowywała pokazowy egzemplarz Lexusa IS do targów SEMA. Ostatecznie z warsztatu wyjechał sportowy sedan z V-ósemką ...