Proszę o pilną pomoc chce zezlomowac.auto które nie było przerejestrowane na mnie lecz mam na siebie OC i miałem opłacony urząd skarbowy.lecz gdzieś zgubiłem umowy bo były dwie i moja trzecia była teraz nie mam żadnej.co zrobić pomóżcie mam tylko dokumenty ze wszystkich OC. Dow.rej.i kartę poj.
Bez umowy nikt Ci auta nie przyjmie, jedyne wyjście to udać się do właściciela z dowodu ( pod warunkiem że po drodze nie było kogoś jeszcze) i sporządzić umowę zgodna z poprzednia.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Jesień i niespodziewane leśne zwierzęta na drodze Teraz, kiedy zmierzch zapada dużo szybciej, a dodatkowo pogoda potrafi być mglista i deszczowa, łatwo można nie zauważyć zwierzęcia wybiegającego na jezdnię. Większość dzików, saren i innych leśnych zwierząt ginie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.