REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Przegląd tech.pojazdu zarejestrowanego w PL możesz tylko i wyłącznie wykonać w PL.JMU napisał(a): Kończy się przegląd ( tablice PL), przebywam poza granicami.
Całkiem dobrze kumasz.To jest super wałek...JMU napisał(a): ale ta opcja w NL wydaje mi aię wałkiem,
tu akurat się nie zgodzę bo można robić w każdym kraju bez problemu z tym że w razie wypadku/kolizji które Ty spowodujesz Twój ubezpieczyciel się wyprze odpowiedzialności i zostaniesz z tym sam.Migi60 napisał(a):Przegląd tech.pojazdu zarejestrowanego w PL możesz tylko i wyłącznie wykonać w PL
Kao napisał(a): można robić w każdym kraju bez problemu
Czyli jednak tylko i wyłącznie w kraju zeby wszystko było w zgodzie z przepisami.Trochę lat w tym temacie przepracowałem jednak nigdy nie widziałem w DR pieczatki potwierdzającej wykonanie badania tech.wykonanego w innym kraju...Może nie miałem szczęścia tego zobaczyć...Kao napisał(a):w razie wypadku/kolizji które Ty spowodujesz Twój ubezpieczyciel się wyprze odpowiedzialności i zostaniesz z tym sam.
Czyli ja by na to nie patrzył jestesmy w punkcie wyjscia czyli nie legalnego badania tech.pojazdu...Kao napisał(a): ale niestety systemy nie są połączone miedzykrajowo.