Czy ktoś miał okazje użytkować oba auta? Ewentualnie czy ktoś posiada jeden z tych samochodów i jest mi w stanie wskazać atuty i wady tych aut, chodzi o nowy samochód, w wersjach odpowiednio L i Comfort? Czekam na Wasze opinie i z góry dziękuje.
Ja posiadam ceeda. Wiesz jeśli chodzi o te dwa auta. Ceed w wersji L jest lepiej wyposażony niż elantra. Poza tym dużo lepiej wykonany. ( i30 to poprawiona elantra w środku). I30 to bliźniak ceeda. Zresztą wybieralem między tymi dwoma. Wnętrze ceeda jest bardziej intuicyjnie, a sylwetka w kombi moim zdaniem ładniejsza od i30. Co do silnikow. 1.6 gdi będzie mial trochę lepsze osiągi od mpi w elantrze. Kolega ma rok czasu elantre i nie narzeka. Oba palą podobnie. Mój aktualnie koło 8-9 litrów w mieście . W lato sądzę koło 8.
Spalanie powinno nawet jeszcze bardziej spaść bo silnik musi się dotrzeć i więcej pali Ja oglądałem z tych dwóch elantrę tylko i powiem, że bardzo mi się ten samochód podobał z zewnątrz i z pozycji kierowcy.
Być może trochę spadnie. Co ciekawe koledze elantra pali mniej niż jest podane w danych technicznych. U mnie też się na to zanosi. Zastanawiałem się nad elantra ale sedan nie pasował do moich potrzeb niestety. Bardzo ładne auto Do autora: jak chcesz coś wiedzieć o ceedzie to pisz na pw Z chęcią odpowiem
BMW Concept 4 Coupe: elegancja, dynamika i indywidualizm BMW Concept 4 Coupe, który będzie miał swoją światową premierę właśnie na salonie NAIAS 2013 w Detroit, pozwoli na wczesne spojrzenie w przyszłość średniej wielkości samochodu sportowego z nadwoziem coupe. Jego elegancja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.