KIA CLARUS I 1998r.

15 Cze 2010, 08:55

Witam mam pytanie wymieniłem przednie żarówki z orginalnych na Philips Blue Vision. Jednak nie dało to dużego efektu światła wydają mi sie małe tzn chodzi i oświetlenie np w nocy pobocza itp .. Czytałem o zestawach HID ale koszt takiego czegos wynosi 270 zł żarówki + przetwornice. Czy można dokupic sobie osobno przetwornice i osobno żarówki czy trzeba jednak wydać na taki komplet ? i czy opłaca sie ? bo z tego co widać na zdjęciach tych przedmiotów róznica jest nie ziemska. Chciałbym mieć niebieskie swiatło w granicach od 1000/2000 k wiem ze przy 4000k światło podchodzi pod kolor takiego fioletu jak to zrobic ??
Ostatnio edytowany przez b4ndit, 16 Cze 2010, 21:14, edytowano w sumie 1 raz
b4ndit
Nowicjusz

Miejscowość: Krosno Odrzańskie

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Golf R Cabriolet
    Volkswagen zaprezentował najszybszego kabrioleta w historii marki. Golf Cabriolet w wersji R posiada silnik 2.0 TSI o mocy 195 kW/ 265 KM i rozpędza się od 0 do 100 km/h w 6,4 s. Wszystkie modele produkowane z oznaczeniem ...
    Błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl - 850tyś. km w rok
    Niestety błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl zdarzają się, system jest nie doskonały, podczas kontroli policjant zagląda przez ramie i cos tam spisuje, nie rzadko nie wiedząc czy to licznik dzienny, tymczasowy czy może to ...