Witam ostatnio miałem nie miła stłuczkę.Otóż jechałem sobie za ciężarówka a ponieważ ona się wlokła zmieniłem pas na drugi i gdy byłem tyłem na wysokości jego przodu on zmienił pas no i bum .I teraz prosiłbym o możliwa wycenę szkód spowodowanych zajściem czy trzeba wymieniać cały tylne nadkole?I ile by to kosztowało razem z malowaniem.
Zamieszczam zdjęcia:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Nie jest żle,matka Lanosem też kiedyś miała taką przygode tylko że wtedy kobieta Corsą sie w nią wpakowała i też ucierpiał lewy tył i też tylne nadkole i drzwi.Wtedy za wszystko (wyklepanie i malowanie) zapłaciliśmy 700zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Widze że tam chyba są już parchy i prawdobodobnie będą dziury . Tak za bardzo nie widzę sensu prostowania . Być może są dostępne reperaturki . Najlepiej popytaj blacharzy w swojej okolicy jak oni to oceniają . O cene usługi też tam pytaj.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.