jak mnie pamięć nie myli do silnika włazi deczko ponad 6 literków a oleum 10W40 o spacyfikacji do turbodiesla
jaka firma nie ważne byle by zmieniane co 10 tysi albo raz w roku (zależy co częściej wypada)
skrzynka rozdzielcza 1,3 GL4 75W90
mosty coś koło 1,5 litra GL5 80W90
skrzynia manualna nie mam zielonego pojęcia ile wchodzi do manuala ale GL4 75W90
automat to standardowo ATF coś ponad 6 litrów + filtry
no prosze
już sie wystraszyłem, że i prof. Pociesznego przesunieto ....
a tak sobie myśle, że Samuraj to jeszcze mniejsza terenóweczka
niż terenóweczka Retona i dzwiga całkiem większy motor, i nie tylko....
ale ja nietutejszy, wiec może
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
[D] Magentis 2,0 CRDi / Vectra C 1,9 CDTi / 407 2,0 HDi / 75 2,0 CDTi Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 130KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Kia Magentis 2,0 CRDi - 140KM - Opel Vectra ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.