Witam!
Posiadam Kia Shuma rocznik 99 silnik 1.5 (88 KM). Orientowałem się w zakładach jaką instalcaję proponują i w jakiej cenie. Proponują mi sekwencję Staga za 2400zł.
Co sądzicie? Jaki reduktor i listwę dla tego samochodu proponujecie?
STAG 300 PLUS , bardzo dobra elektronika , przy 90 KM , reduktor Alaska Tomasetto spoko wystarczy , i w zależności od portfela albo Valtek , albo MagicJet , albo Valtek V34 , albo Matrix . Co warsztat to inne preferencje .
Z tego co się zorientowałem w sekwencji przełączenie na gaz następuje po osiągnięciu przez silnik właściwej temperatury. W moim przypadku często bywa że jadę 5-10 km i wówczas dużą część trasy spalę na Pb zwłaszcza zimą...
Czy w mieście jeżdżąc właśnie na nie długich trasach sekwencja warta jest wydanych pieniędzy?
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Wyjątkowa ekspozycja i blisko stutysięczna publiczność – PMS 2023 Za nami cztery dni święta motoryzacji na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Poznań Motor Show odwiedziło 96 103 gości. Czołowe marki obecne na targachPremierowe pokazyPlejada gwiazd na Poznań Motor ShowMOVE, czyli debata ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.