Kia sorento 3,5 benzyna

23 Sty 2008, 21:25

aha ja mam znizki 60% to ile moze wyjsc opłata, bede szczelsiwy jezeli uzyskam odp.
Pozdr:)
aron60
Nowicjusz

23 Sty 2008, 21:47

Ostatnio edytowany przez FSOManiak, 13 Sty 2011, 23:35, edytowano w sumie 1 raz
FSOManiak
Początkujący

Miejscowość: Podlasie

13 Sty 2011, 15:57

Te silniki az sie prosza aby je zagazowac, tylko wszystko trzeba zrobic z sensem i wiekszym przemysleniem. Mam w swoim Sorentusie:> instalacje BRC i sprawuje sie naprwde spoko, nie mam bledow typu check engine, autko tez raczej nie wariuje lecz przyjemnie sie prowadzi. Wszystko zalezy od dobrze dobranych komponentow Twojej instalacji, no i oczywiscie od tego kto to montowal. V6 to nie zwykle 4-rzedowki i tu trzeba ogarniac temat, radze Ci sie udac do jakiegos dobrego warsztatu gdzie znaja sie na rzeczy, mi moja instalacje montowali w EGP w warszawie i moge ich polecic :wink:
Mateuszek
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

05 Lip 2012, 14:12

mam takiego wariata w 3.5 benzynie. jazda tym na benzynie to bankructwo i marnotrwienie kasy. ni to wcisnac bo juz sie konczy bak xD zalozeylem w tym gaz brc bo to jedyne sluszne rozwiazanie. instalacje wykonal Energy gaz poslka. specyjalizuja sie w zakladaniu gazu do duzych silnikow. nie raz robili v8 lub jakies subaryny czy 645i. polecam bo jest szybko robione inne firmy moga ci to zpieprzyc.
rafal500
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 1982
Auto: chevrolet