REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dlaczego? Jeżeli kupi takie same opony taniej to nie będzie różnicy.pan22 napisał(a):Możesz kupić też opony na targu, giełdzie etc, ale gwarancja za jakość tych opon jest marna.
Kacper napisał(a):Dlaczego? Jeżeli kupi takie same opony taniej to nie będzie różnicy.
Myślę że nie kolego, twoje posty w 99% to reklama więc nie polecamy tego o czym piszesz a na dowód tego o tej firmie można przeczytać w tym temacie ostrzegam-przed-kosztami-w-sklepie-z-oponami-vt100871.htmpiegus napisał(a):Grunt to wiedzieć gdzie można je tanio kupić. Dla mnie nr.1 jest internet i logistyka opon.
Ja myślę że nie nie bo po pierwsze masz mniejszy wybór opon letnich w tym okresie jesiennym, a po drugie będziesz rok w plecy. Cena nie będzie lepsza niż na wiosnę. Już to sprawdzałem chyba w zeszłym roku spisując sobie ceny pięciu wybranych modeli opon letnich na jesieni i na wiosnę. Okazało się że w sezonie wiosennym (koniec marca) można było ten model opon kupić taniej i były młodsze.lukaszz napisał(a):Myślę, że to właściwy czas na zakup opon letnich.
Obstawiam, że to będzie strata kupując teraz opony letnie.lukaszz napisał(a):Potrzebuje kupić opony R14, nie wiem na ile to będzie oszczędność.