REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bedą niższe na wiosnę teraz jest najlepszy okres na wyhaczenia promocji i kupienia dobrych opon.SpaCar napisał(a):Wyższe ceny będą teraz wraz z nowym sezonem letnim.
Niestety tak nie jest ;/ sam kiedyś myślałem że to prawda ale prześledziłem dokładnie dostępność opon i ceny okazało się że po sezonie letnim opony letnie są dostępne to fakt ale jest ich znacznie mniej bo zaczyna się sezon zimowy i sprzedawcy na to stawiają. Dodatkowo bardzo często te opony są z wiosny czyli mają już kilka miesięcy a jak je kupisz i będziesz zakładał do samochodu to będą miały już rok ;/SpaCar napisał(a):Jeżeli chodzi np o opony letnie, to najlepiej i zarazem najtaniej będzie zakupić je zaraz po zakończonym sezonie lub zimą wybór masz szeroki.
Dostaniesz, sklepów jest od groma i ciut ciut wystarczy dobrze poszukać. często można trafić na jakieś promocje które pozwalają tez oszczędzić jakiś % wydatków na opony.drutnik napisał(a):gdzie dostaniesz taniej opony i to w tak dobrej jakości? nigdzie
Niektóre sklepy motoryzacyjne też kupują przez internet podobnie do zwykłego klienta po zamówieniu u nich wyszukują najlepszą opcję z najniższą ceną i zamawiają a przy sprzedaży jeszcze zarabiają. Nie zawsze są to hurtownie motoryzacyjne.RobertoN napisał(a):Ja zawsze kupuje przez internet i zdecydowanie taniej wychodzi niż stacjonarnie w sklepach motoryzacyjnych