Kierowca wyścigowy

10 Sie 2009, 16:00

mam 13 lat i chciałbym jezdzić na torze w wyścigach samochodowych. napiszcie mi co mam teraz robić żeby dążyć do tego celu. :lol:
frank
Nowicjusz

Miejscowość: podkarpackie

11 Sie 2009, 09:38

Najpierw to zrób prawo jazdy a później w pobliskim Automobilklubie w wyścigach KJS zrobisz sobie licencje kierowcy rajdowego
Ale po co ci to potrzebne jak prawo jazdy zrobisz dopiero za 5 lat do tego czasu dużo się zmieni
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

12 Sie 2009, 08:14

A gokarty? Na jakichś można jeździć już od "maleńkości".
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

12 Sie 2009, 11:48

pewnie, gokarty to najlepsza droga do sukcesu -> kubica
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

12 Sie 2009, 17:01

Prawo jazdy? Coś Ty, jak chłopak będzie miał 18 lat i dopiero zacznie się uczyć to wtedy już popij wodą. Za późno.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

03 Wrz 2009, 13:58

polecam podobnie jak inni zacząć od gokartów...w niejednym przypadku od tego wlaśnie się zaczęło.
No a potem mozna przesiąc się na cos wiekszego - mając juz prawko w kieszeni oczywiście :)
angelo1984
Nowicjusz

Miejscowość: Sandomierz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Spiesz się powoli - jedź płynnie
    Nawet trzech na czterech polskich kierowców przekracza dozwoloną prędkość w terenie zabudowanym. W ten sposób narażają na niebezpieczeństwo siebie i innych uczestników ruchu. Dlaczego w mieście lepiej ...