MotoBlog - o czym?

29 Sie 2009, 21:25

Witam.
Jestem tutaj świezo zarejestrowany i chciałbym prosić Was o pomoc. Siedzi tutaj mnóstwo osób przywiązanych do motoryzacji i właśnie mam pytanie, a raczej pytania.
Chciałbym założyć drugiego dużego bloga o motoryzacji [pierwszego musiałem usunąć], aby był 'chętnie czytany'.
Nie chcę bloga o wiadomościach motoryzacyjnych bo od tego są juz duze portale i inne mniejsze blogi, szukam czegoś innego, tej niszy! Czy jest coś czego brakuje w internecie jeśli chodzi o motoryzacje? Czy o czymś chcielibyście czytać częsciej?
Mówię tutaj konkretnie, jeżeli brakuje miejsca w ktorym bylyby jedynie samochody koncepcyjne, albo innych rzeczy. Nowinek technicznych, bloga o informacjach ze świata dróg-autostrad-bezpieczeństwa-inwestycji.

Proszę o pomoc, docenię każdą konkretną wypowiedź.
R4z0r
Nowicjusz

Miejscowość: Poland

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Najmocniejsze limuzyny V8
    Sprzedaż najmocniejszych samochodów w klasie premium niezmiennie rośnie odnotowując kolejne rekordy. Dobrym przykładem na potwierdzenie tego trendu jest dynamicznie rozwijający się polski rynek. Piękne i szybkie limuzyny ...