Cześć,ostatnio kupiłem Opla Astrę g II z zamontowaną kierownicą Irmscher,wiem że to firma tuningująca i wydaje mi się że może być rzadkością,może tu ktoś będzie wiedział czy to jakiś drogi model.
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jest unikatowa więc napewno więcej warta jak seryjna, może być nawet więcej warta niż OPC, najlepiej zapytaj na jakiejś grupie Opla tam fanatycy najlepiej będą wiedzieli
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Nissan Micra 0,9 IG-T o mocy 90 KM Nissan Micra to samochód napędzany przez turbodoładowany silnik benzynowy o pojemności 0,9 litra i o mocy na poziomie 90 KM. Średnie spalanie w tym przypadku to około 4,8 l/100 km, natomiast z użyciem sytemu Start-Stop ...
Groźne parkowanie na chodniku Gdy znalezienie miejsca do parkowania w danej okolicy jest wyzwaniem, pomysłowość kierowców w zastawianiu chodników bywa zaskakująca. Tymczasem takie zachowanie kierujących może być bardzo groźne dla dzieci, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.