Kilka aut do oceny

06 Lip 2017, 21:17

Witam.Zostały mi zaproponowane podane ogłoszenia w celu pojechania i sprawdzeniu aut.Nie znam się tak dobrze na samochodach,ale co do ogłoszeń to mam pewne wątpliwości.Zostały mi zaproponowane auta z salonu polskiego jak i z zagranicy i o ocenę tych drugich chciałbym Was poprosić.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Dostałem informacje od człowieka który szukał dla mnie ogłoszeń że podobno po niewielkiej naprawie lakierniczej.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Z Gniezna.Nie pamiętam czy od Was ktoś nie pisał przypadkiem żeby stamtąd nie kupować samochodów czy mi się zdaje?
[link do oferty na Allegro wygasł] -Dość szybka sprzedaż po zakupie.Może to okazja?
Igorr
Początkujący

Auto: Nie mam

07 Lip 2017, 07:37

1. Wygląda nieźle. Przebieg tylko mnie śmieszy tym brakiem 100km do magicznej bariery. Naprawa pewnie byłą z tyłu (różnice odcieni zderzaka)
2. Nie widać nic niepokojącego. Opis nie warty czytania, bo to handlarska paplanina.
3. Gość sprowadził C5 dla siebie i długo go szukał, a teraz się już pozbywa - no dla mnie to głupie jest i musi być przyczyna albo bajka. Nie wierzę w okazje.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy warto inwestować w ubezpieczenie AC?
    Wielu kierowców wychodzi z założenia, że obowiązkowe ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zupełności im wystarczy. Polisa OC jest zatem w wielu przypadkach jedynym zabezpieczeniem dla kierowcy oraz jego pojazdu. ...