Witam, Mam kłopot z klimatyzacją. Zaraz po włączeniu się rozłącza. Czy taki efekt może dawać nadmiar czynnika?? Nabijałem klimę ostatnio i z tego co wiem to czynnika wyszło 700 gram. Ile faktycznie powinno go być, kumpel mówi że około 500 g?? Mazda 5, 1.8 09 rok. Dzięki wielkie
Wcześniej działa. Nabijałem z 4 tygodnie temu. Po nabiciu dojechałem do domu i niby było ok, ale następnego dnia już się wyłączała. Sprawdzę, czy jest tabliczka, szczerze powiedziawszy nie pomyślałem . Bardzo dziękuję Panowie za odpowiedzi
szczurek12 napisał(a):Wcześniej działa. Nabijałem z 4 tygodnie temu. Po nabiciu dojechałem do domu i niby było ok, ale następnego dnia już się wyłączała.
A instalacja jest szczelna? Jesteś pewny, że w układzie jest jeszcze gaz?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Jak uczyć dzieci bezpieczeństwa na drogach? Aby skutecznie uczyć dzieci w wieku od 4 do 12 lat odpowiedniego zachowania w zakresie bezpieczeństwa ruchu, trzeba wiedzieć o ograniczeniach związanych z wiekiem oraz o tym, że nikt nie zrobi tego tak skutecznie jak rodzice ...
Volkswagen Touareg I Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...
Sprawdzone było wszystko kolejny raz. Czynnika za dużo. Póki co działa. Chociaż nie byłem nigdzie teraz daleko, tylko bardzo krótkie odcinki. Zobaczymy czy faktycznie, czy gdybanie. Dziękuję za wskazówki
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.