Skoda Octavia 3 (2013r) nawiew zaczyna buczeć i całkowicie się wyłącza na 4-6 poziomie nadmuchu. Wymieniłam rezystor nawiewu i dalej ten sam problem. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc jaka może być przyczyna???
W Twoim modelu jest on za schowkiem przed pasażerem i jego demontaż nie jest trudny. Warto mu się przyjrzeć wyczyścić i zobaczyć czy nic go nie blokuje.
Znalazłem filmik na którym widać jak to wygląda
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Toyota tworzy rodzinę Yarisa. Co marka szykuje w segmencie B Yaris to jeden z tych samochodów, które zbudowały pozycję Toyoty w Europie. Auto powstało specjalnie z myślą o kierowcach Starego Kontynentu i szybko spotkało się z uznaniem na tym rynku – najpierw jako ...
Braki techniczne, niesprawność auta - wypadki drogowe Niesprawność techniczna pojazdu była w zeszłym roku przyczyną przeszło 150 wypadków drogowych, około 60 z nich miało miejsce z powodu zawinionej przez kierującego niesprawności auta. W konsekwencji zginęło kilka osób, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.