Skoda Octavia 3 (2013r) nawiew zaczyna buczeć i całkowicie się wyłącza na 4-6 poziomie nadmuchu. Wymieniłam rezystor nawiewu i dalej ten sam problem. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc jaka może być przyczyna???
W Twoim modelu jest on za schowkiem przed pasażerem i jego demontaż nie jest trudny. Warto mu się przyjrzeć wyczyścić i zobaczyć czy nic go nie blokuje.
Znalazłem filmik na którym widać jak to wygląda
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Toyota Yaris na eksport do Ameryki Północnej Toyota Motor Europe poinformowała, że od maja 2013 roku model Yaris produkowany w zakładach Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), będzie eksportowany do USA, Kanady i Puerto Rico. Dostosowanie francuskiego zakładu do ...
Para wodna z ciężarówki - wodór przepisem na czyste powietrze W czasach, gdy smog staje się coraz poważniejszym problemem, a głównym źródłem toksycznych tlenków azotu są ciężarówki wyposażone w silniki Diesla, czas na nowe rozwiązania. Kalifornia jest znana ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.