Skoda Octavia 3 (2013r) nawiew zaczyna buczeć i całkowicie się wyłącza na 4-6 poziomie nadmuchu. Wymieniłam rezystor nawiewu i dalej ten sam problem. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc jaka może być przyczyna???
W Twoim modelu jest on za schowkiem przed pasażerem i jego demontaż nie jest trudny. Warto mu się przyjrzeć wyczyścić i zobaczyć czy nic go nie blokuje.
Znalazłem filmik na którym widać jak to wygląda
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
10 używanych funcarów za nieduże pieniądze Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.