Klocki hamulcowe + tarcze

15 Mar 2009, 18:51

Witam,

Chciałbym uzyskać informacje czy klocki hamulcowe np. z golfa IV, bory, czy też octavii lub audi A3,4,6? będą pasowały do mojego Passata. Zamierzam wymienić na pewno klocki, nie wiem jaki stan jest moich tarcz wiec generalnie wchodzi w rachubę komplet na tylną i przednią oś klocków i opcjonalnie tarcz..

I czy może ktoś się orientuje czy klocki firmy Master Sport?

O kurde najważniejszego zapomniałem :oops: 1.9 TDI 90 Km 97r.co do koloru to zielona butelka :)

Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Cero 15 Mar 2009, 19:46, edytowano w sumie 2 razy
Cero
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec
  • 15 Mar 2009, 19:43

Cero napisał(a):do mojego Passata

sprecyzuj, może chociaż o kolor tego paska nie koniecznie rocznik,pojemności i rodzaju nadwozia.
    ogólnie to w tych markach co wymieniłeś są takie same klocki i tarcze,ale wszystko zależy od roczników. różnie były montowane.

pozdrawiam
    adamires
    Początkujący

Miejscowość: World
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Wodorowy samochód Lexusa przyłapany na testach?
      Wodorowa Toyota Mirai może mieć wkrótce bardziej luksusowego kuzyna. Spotterzy przyłapali na amerykańskich ulicach nietypowego sedana Lexusa w kamuflażu, napędzanego najpewniej wodorowymi ogniwami paliwowymi. Auto ...