Kobiecy samochód sportowy dla żony

31 Lip 2015, 20:08

Witam.

Poszukuję samochodu dla żony. To musi być roadster. Zanim umówimy się z dealerem na oględziny, chciałem skonsultować się z wami.

Autko będzie jeżdżone praktycznie tylko w mieście, więc benzyniak, ważne, aby miał zrywny, dynamiczny, dobrze przyspieszający silnik, skrzynia automat.
Małe rozmiary, z łatwością wchodzące w zakręty, łatwe do zaparkowania, praktycznie wystarczą dwa miejsca i bagażnik, aby mogła pojechać z koleżanką na zakupy. Najważniejsza będzie oczywiście stylistyka, więc najlepiej sprawdzą się bogato wyposażone modele. Cena jaką możemy przeznaczyć na ten zakup to 200 tys zł. Nie musi być to auto z salonu, może być lekko używane, jednak w najnowszym modelu.

Żonie podobają się jak na razie

Audi TT III, Nissan 370Z, BMW Z4, Porsche Boxster

Polećcie jakieś fajne kobiece autka.
reddevil
Nowicjusz

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Nie mam
Paliwo: Benzyna

31 Lip 2015, 20:21

A musi być to roadster;>
Bo można mieć "kobiecego" Lexa np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

Z road to może Infiniti:

Albo [link do oferty na Allegro wygasł] :naughty:

Linki przykładowe.
Ostatnio edytowany przez Kieł, 31 Lip 2015, 20:25, edytowano w sumie 1 raz
Kieł
Stały forumowicz

31 Lip 2015, 20:24

Za duże nieco te Infiniti, długi jak klasyczne coupe. Wóz musi być kobiecy, zaokrąglony. Póki co te Audi się najbardziej podoba, ale myślę, że za tą cenę znajdzie się coś lepszego.
reddevil
Nowicjusz

Przebieg/rok: >50tys. km
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Isolde Holderied - Alpejska Błyskawica z Toyoty
    Isolde Holderied to jedna z najbardziej utytułowanych zawodniczek rajdowych świata. Uznawano ją nawet za następczynię legendarnej Michele Mouton. Startowała samochodami wielu marek, jednak największe sukcesy w rajdach WRC ...