Kobieta chciała wjechać przed niego i jemu zarysowała przód

08 Lip 2013, 14:23

Witam, od raz napiszę że nie wiem czy to dobry dział na to ale tak mi się wydaję, do rzeczy \. Chodzi o to że mój kolega wyjeżdżał ze stacji benzynowej a nagle jakaś Kobieta chciała wjechać przed niego i jemu zarysowała przód a sobie bok a mój mądry kolega uciekł z miejsca zdarzenia, a jak się później okazało to była wina tej Kobiety a mojego kolegę ściga policja. Nie znamy numerów rejstracyjnych tej Kobiety i jeszcze dodam że kolega najpierw sprzedał samochód do komisu a potem się o tym dowiedział że go ścigają. Jakie są tego konsekwencje ? i co z tym zrobić ?
ComptonDZK
Obserwowany

Auto: BMW X6 GT
Silnik: v8 4,4l bi-turbo
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna

09 Lip 2013, 16:51

ComptonDZK napisał(a):co z tym zrobić ?

Iść na policję, spróbować się dogadać.. w/g tej relacji - "winna" przedstawiła zapewne swoją wersję i to niekorzystną dla kolegi.. Policja musi jednak przesłuchać kolegę - dopiero wtedy zapadnie wyrok .. Kryjąc się tylko pogarsza swoją sytuację..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do podróży kamperem?
    Jeśli chcesz podróżować całą rodziną lub z przyjaciółmi to całą masę pozytywnych wrażeń dostarczy jazda z przyczepą kempingową lub kamperem. Gdy czujemy zmęczenie, lub spodoba nam się okolica – spędzamy ...
    Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E
    Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...