REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MotoAlbercik napisał(a):Nie ubliżając kobietom - praca jako kierowca TIRa,to raczej zawód dla faceta - chodzi o bezpieczeństwo(kradzieże towaru itp).
MotoAlbercik napisał(a):Inną rzeczą jest,że ostatnio oglądając program "Drogówka" na Polsacie2,czy "Uwaga pirat" na TVN Turbo i inne podobne,to niestety zauważam,że coraz więcej kobiet uczestniczy w zdarzeniach samochodowych.A najgorsze jest to,że niejedna,mimo,że wina jest ewidentnie po jej stronie,uważa,że to nie jej wina i nie umie zrozumieć,dlaczego źle jechała.A tak niedawno kobiety uchodziły za jeżdżące bardziej ostrożnie niż faceci.I tak było.Ale to się zmienia niestety.
MotoAlbercik napisał(a):Kobiety za kierownicą stają się beztroskie i uważają,że jak one kierują,to faceci powinni być bardziej tolerancyjni i im ustepować,tak jak w życiu codziennym.Ale nie pomyślały jeszcze o tym,że nie zawsze widać,że za kierownicą siedzi kobieta...
endrju napisał(a):jazda napisał(a):Baaaa... a do tego dodam:
Czy widziałeś kiedyś TIRowców??:D xD Tirówki wszędzie znajdziesz, ale męskie prostytutki... no żadka rasa:P xD
Chyba niezrozumiałes pytania. Konjowi chyba chodziło o prowadzenie a nie o prostytucje.....
prosze czasem zanim coś napiszesz puknij sie w głowe bo nic niepomagasz, a tylko popisujesz sie swoją głupota..
Jak dla mnie kobieta może prowadzić tira bo przecież jest równo uprawnienie;]
Tu nie chodzi o zdawaniu sobie sprawy z popełniania błędów <ciana> tu chodzi o ich unikanie. To tak samo jak ja bym przejechał kogoś na pasach... Ups, mój błąd... i żadnych konsekwencji:) kobiety są złymi kierowcami i tyle... są wyjątki i ty napewno nie jesteś jednym z nich:Pkasik napisał(a):W tym momencie wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora.
Ja nie uważam się za "wspaniałego" kierowcę, ale znam się na przepisach i wiem, kiedy zrobię błąd (chociaż jeszcze nigdy nie miałam stłuczki,...
michalmanu napisał(a):ja uważam tak,skoro są faceci pielęgniarze opiekunki do dzieci i pracujący w przedszkolach to dlaczego kobieta nie może tira prowadzić...
jazda napisał(a):zanim coś napiszesz puknij sie w głowe bo nic niepomagasz, a tylko popisujesz sie swoją głupota..
A mężczyźni nie są lepszymi od nas.jazda napisał(a):kobiety są złymi kierowcami i tyle...
Jak mam to rozumieć? Uważasz, że jestem złym kierowcą, bo jestem kobietą?jazda napisał(a):są wyjątki i ty napewno nie jesteś jednym z nich:P
I tu się w pełni z Tobą zgodzę, choć przepisy też trzeba znać.jazda napisał(a):Nie znajomość przepisów, a umiejętności świadczą o tym kto jest dobrym kierowcą.............
Kasik napisał(a):jazda napisał(a):zanim coś napiszesz puknij sie w głowe bo nic niepomagasz, a tylko popisujesz sie swoją głupota..
Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi, ale proszę z kulturą do reszty użytkowników.![]()
endrju napisał(a):prosze czasem zanim coś napiszesz puknij sie w głowe bo nic niepomagasz, a tylko popisujesz sie swoją głupota..
Kasik napisał(a):A mężczyźni nie są lepszymi od nas.jazda napisał(a):kobiety są złymi kierowcami i tyle...![]()
Kasik napisał(a):Jak mam to rozumieć? Uważasz, że jestem złym kierowcą, bo jestem kobietą?jazda napisał(a):są wyjątki i ty napewno nie jesteś jednym z nich:P![]()
Kasik napisał(a): W tym momencie wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora.
Ja nie uważam się za "wspaniałego" kierowcę, ale znam się na przepisach i wiem, kiedy zrobię błąd
I tu ja się w pełni z Tobą zgadzam także!!Kasik napisał(a):I tu się w pełni z Tobą zgodzę, choć przepisy też trzeba znać.jazda napisał(a):Nie znajomość przepisów, a umiejętności świadczą o tym kto jest dobrym kierowcą.............![]()
piter36 napisał(a):niech najpierw zaczną ogarniać jazdę małymi autami a nie za tiry się biorą