REKLAMA
Witam
Zarejestrowałam się na tym forum, bo w kwestii samochodów jestem konkretnie zielona, znaczy się wiem potrafię określić markę i model jaki jedzie ulicą ale nie znam się na tej całej bezawaryjności, silnikach itp, czyli na tym wszystkim na czym znają się mężczyźni
Obecnie jeżdzę Civic, który żadko kiedy odwiedza warsztaty, zawsze gotowy do drogi i przez 4 lata nie odmówił mi posłuszeństwa ale że kobieta zmienną jest to chciałabym zmienić auto i mam tam jakieś swoje wymagania, najważniejsze:
- tapicerka i wnętrze autka jasne - welur albo skóra
- chyba wole benzyniaka
I tak sobie oglądałam autka do 10 tys no może do 11 i spodobał mi się strasznie Renault Megane II rocznikowo - 2004. Ale właśnie nie mam pojęcia czy się psuje i jaki silnik z tej wersji jest najlepszy
Ford Focus też mi się podoba może nie tyle co Megane ale mógłby być.
Alfa Romeo 147 - moje marzenie, które pewnie nigdy się nie spełni, bo każdy krzyczy mi nad głową, że awaryjna, że drogie części i blebleble...
A może Wy coś mi polecicie drodzy forumowicze może jakieś propozycje ? Chciałabym autko takie jak moja Honda żeby zawsze było gotowe do jazdy i wizyty w warsztacie będą tylko wtedy kiedy trzeba wymienić np olej:)
Pozdrawiam.