Snow Queen napisał(a):Mężczyzna zawsze wyjdzie ze wszystkiego obronną ręką
Bo facet woli winę zwalić na babę, bo tak łatwiej.
Pewno sam się wkopał jako "wspaniały" kierowca, a babę posłał do wypchania, zamiast samemu to zrobić - dla mnie ten facet to [...].
Nie obraziłem się Ja też uważam, że panowie powinni być kulturalni ale przepuszczanie kobiety w drzwiach a wypychanie Defendera z błota to spora różnica
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
ŠKODA 120L Typ 742, 1976 Samochód ten został zaprezentowany oficjalnie we wrześniu 1976 roku na Targach Przemysłowych w Brnie, seryjny model 105/120 (Š742) wnosił do oferty marki wiele nowego, zwłaszcza w dziedzinie bezpieczeństwa. ...
Nie, nie. Otwierasz drzwi i przepuszczasz kobietę, żeby się upewnić, że nic ci za tymi drzwiami nie zagraża. Jeśli kobieta wejdzie i nic jej nie zaatakowało to wtedy wchodzi mężczyzna. Obyczaj ten pochodzi z czasów kiedy ludzie mieszkali w jaskiniach i musieli się jakoś upewnić czy do jaskini nie wlazł przypadkiem jakiś lew czy inny niedźwiedż. Kobiet jest przecież na świecie więcej niż mężczyzn.
Oczywiście żartuję!
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Równouprawnienia, a kobiety nadal przy garach i wychowywaniu dzieci. Za każdym razem, jak idę gdzieś w sprawie pracy, to pada jedno z pytań: "A czy ma pani z kim dzieci zostawić?" - jakby ojca nie było........
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.