Kod uszkodzenia auta

16 Maj 2019, 20:12

Witam,
Mam w najbliższym czasie okazję kupić Mercedesa W204 jednak w historii sprawdzonej po VINie wyszczególniony jest kod 091921467 i 219MMAC. Nigdzie nie mogę znaleźć, co takiego on oznacza.
Znalazłby się ktoś mądrzejszy, kto wiedziałby o co chodzi???
anndre
Obserwowany

• 17 Maj 2019, 09:11

Te kody nie są w żaden sposób tam opisane? Ujęte są jako informacje dodatkowe? Napisz coś więcej...
    Dlaczego myślisz że są to jakieś kody sugerujące uszkodzenie auta?
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!

17 Maj 2019, 20:06

Akurat te dwa kody nie mają opisu. Jeden to akcja serwisowa w salonie mercedesa ale drugi (091921467 )nie ma opisu, a ewidentnie jest w rubryce :kod uszkodzenia:
    anndre
    Obserwowany

21 Maj 2019, 10:59

anndre napisał(a):ale drugi (091921467 )nie ma opisu, a ewidentnie jest w rubryce :kod uszkodzenia:
    Takiego kodu nigdzie nie znajdziesz poza bazą kodów w Mercedesie, ponieważ może to być kod opisujący określną naprawę i tylko w ich bazie będzie dostępna informacja jaka to była naprawa i co było dokładnie robione.
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Obowiązkowe systemy ratujące życie w nowych samochodach
      Komisja Europejska opowiedziała się za wprowadzeniem obowiązku wyposażenia wszystkich nowych modeli samochodów w systemy bezpieczeństwa ratujące życie. Takie wyposażenie ma być obowiązkowe w każdym nowym samochodzie ...