Szukam "koguta" stroboskopowego jak w serialach z serii "CSI: kryminalne zagadki czegośtam". Chodzi mi o stroboskopy znajdujące się w środku pojadów za przednią szybą przyczepione do sufitu. Gdzie można dostać takie w Polsce?
Są one także w wielu innych serialach. Ich kształt (gdy są widziane od przodu) to: prostokąt podzielony pionowo po środku, z jednej strony niebieski, druga część czerwona.
Nie dozwolone jest umieszczanie w pojeździe urządzeń wysyłających sygnały błyskowe ale pewnie na allegro znajdziesz coś takiego lub bardzo podobnego do pierwotnego typu.
Nie ogladam tego serialu, ale
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
może któreś z tych??
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
wiem o tym, że legalnie tego mieć nie można, chyba że ma się zezwolenie MSWiA (ja nie mam) ;p
EDIT
Chodzi o takie jakie są na obrazku chodzi o te w środku samochodu pod sufitem ps. moglibyście podać linki do stron aukcji lub sklepów gdzie można resztę świateł z tego obrazka załatwić?
Oj to takiego coś zapewne nie kupisz na zwykłych aukcjach. Chyba że takie kule co Ci wysłałem. Te są pewnie specjalnie robione dla policji. A tak na marginesie z ciekawości po co Ci takie światełka??
McLaren P1 hybrid - 2,8 sek., 903 KM Propozycja z Wielkiej Brytanii to jeden z najmocniejszych samochodów, obecnych na światowym rynku, zastępująca legendarny model F1. Postanowiono w niej sięgnąć po najnowsze, dostępne rozwiązania. Z tego powodu pod ...
BMW Zagato Coupé 2012 BMW Zagato Coupé to typowe BMW widziane oczami włoskiej firmy Zagato, specjalizującej się w budowie nadwozi samochodowych. Stylistyka Zagato scala cechy typowe dla konstrukcji obu firm, tworząc rasowe coupé ...
Bo tak troche ze tak powiem interesująco bys wygladal jadąc tak po mieście lub swoim osiedlu czekamy na odpowiedz hehe. Juz lepiej sobie neony kup z czujnikiem basowym i tez bedziesz mial blyskotki hehe
szkoda że są robione specjalnie dla Policji...
dlaczego chciałbym takie mieć? lepiej wyglądają niż zwykłe ^^ bo normalnego mam i jest przydatny np na różne imprezy lub inne "zabawy" ...
ps. wszystko legalnie ^^
Mam takie jeszcze jedno bardzo dziwne pytanie:
czy w Polsce można jakoś legalnie załatwić sobie radar taki jaki ma Policja do mierzenia prędkości innych samochodów?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.