Kolejki na stacjach paliw

26 Lut 2022, 10:42

Generalnie tak. Mi jednak bardzo rzadko zdarza się kupować na stacji coś innego oprócz paliwa.

Oni jednak taka marzą na paliwo pewnie w jeden dzień zarobili więcej niż przez kilka kolejnych dni wliczając w to sprzedaż produktów pobocznych o których wspomniałeś.

Dzisiaj zauważyłem jednak że na kilku stacjach ceny są wyższe niż wczoraj o kilkanaście groszy. Jak tak dale pójdzie to za chwilę znowu będziemy mieli 6 z przodu za litr Pb czy ON.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

27 Lut 2022, 15:51

no u mnie też już 6,09 zł się pojawiło przy pb95
LKempinski
Początkujący

Zdjęcia: 2

27 Lut 2022, 18:30

LKempinski napisał(a):no u mnie też już 6,09 zł się pojawiło przy pb95
O widać że macie więcej $$$$ to i cena wyższa :wink: ....U mnie jak na razie P95/bo ona mnie interesuje/ za 5,84.... :ok:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

27 Lut 2022, 21:37

Jechałem przed chwilą i zwróciłem uwagę ile u mnie pod Warszawą było na stacji i Pb było po 5,86 zł ale we wtorek było taniej bo tankowałem po 5,63 zł.
Rokiko
Forumowicz VIP

18 Maj 2022, 12:05

Widzieliście dzisiaj ceny benzyny? Na dwóch stacjach prawie po 7,5zł :shock: za litr już jest Pb droższe od ON, a jeszcze tydzień temu benzyna była o jakieś 80gr tańsza.

Dzisiaj na dwóch stacjach jak jechałem widziałem takie ceny ;/

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Tu aktualne ceny na forum stacje-paliw/srednia-cena-paliwa-w-polsce/ rano zerknąłem ale myślałem że cena benzyny nie do końca pokrywa się z tą na stacjach a tu niespodzianka, bo okazało się że to prawda, ehh...

Od ostatniego mojego wpisu widzę, że Pb podrożała prawie 2zł na litrze :/
Rokiko
Forumowicz VIP

20 Maj 2022, 22:48

Masakra z tymi ludzmi
Gwalbertzzza

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Kierowco - mądrze używaj świateł w samochodzie
    W sezonie, kiedy pogorszona widoczność z powodu opadów i gęstych mgieł niejednemu kierowcy sprawia kłopot, dbanie o sprawność i czystość oświetlenia w naszym samochodzie nabiera szczególnego znaczenia. Bardzo ...