Myślałem o s40, bardzo ładny samochód, naprawdę może się podobać. Niepowtarzalne wnętrze, oryginalny panel centralny, bardzo dobre wyposażenie, jednak bagażnik - fakt, że jest duży jak na swoją klasę, ma dość niski profil załadunkowy, otwór do tego przeznaczony jest baardzo mały. Teraz jeżdżę samochodem kombi, wiem jak wiele daje klapa otwierana wraz z szybą
Ewentualnym rozwiązaniem co do volvo byłoby kupno V50, ale ja nie chciałbym combi. poprostu nie podobają mi się te samochody. Faktem jest, że są takie modele, które tylko w combi wyglądają naprawdę ślicznie, ale szukam innego samochodu.
Mazda podoba mi się. Dodatkowym wyjątkowo przyciągającym atutem jest jej bezawaryjność, jednak słyszałem, że jeśli w japońcu coś się psuje to już leci "wszystko" - czy to prawda?
co powiecie o tym golfie V ?? Bardzo zaciekawił mnie ten samochód.
Toyota auris to również ciekawa propozycja - choć w środku denerwują mnie różnego rodzaju detale - wskaźnik poziomu temperatury i paliwa, rączka wew. do otwierania drzwi.
Napisałem wcześniej, że jednym z moich typów jest również audi a3 sportback, ale wydaje mi się, że ten samochód byłby najdroższy w utrzymaniu. Jeździłem wcześniej audi (a4) i wiem, że ten prestiż słono kosztuje - czy jest to warte? Nie mogę sobie pozwolić na takie wydatki (ewentualne).