REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Krzychkrzy napisał(a):A jak z awaryjnością? Dodam,że miasto dosyć dziurawe i prowadzę ,,dynamiczny" tryb życia.
A jak odczucia po b6 quattro 1,8t Dzida?
pkc napisał(a):Z większych denerwujących rzeczy, to w Lexusie jest regulacja kolumny kierowniczej, tylko w jednej płaszczyznie(audi w dwóch).
pkc napisał(a):1.8T jedzie wyczuwalnie lepiej(nawet dociążony quattro) od IS200 i to czuć testując oba auta. Oczywiście mowa o zdrowym w pełni sprawnym, seryjnym egzemplarzu. No i gdyby jednak mocy brakowało, to można w jeden dzień *doposażyć* silnik w parę dodatkowych koni. W IS200 bez worka pieniędzy tego nie zrobisz.
dzida napisał(a):uwierz, że to nie denerwuje przy elektrycznej regulacji fotela w 4ch płaszczyznach - bardziej niewygodny jest brak wysokiego podłokietnika w wersji przed liftem oraz brak teleskopów maski zamiast dzyndzla - nie pasuje do takiej marki![]()
Krzychkrzy napisał(a): jak to jest z tymi IS 300 W PL?
Krzychkrzy napisał(a):owiem szczerze,że troszkę zaciekawił mnie quattro z tego względu jak zachowuje sie przy mokrej nawierzchni na zakretach. Bokiem nie latam i w zimie problemow tez nie mam, choc kiedys moje niskie jajko przy wyprzedzaniu na lekkim deszczu i studzience stracil przyczepnosc i dwa auta haha