Kolizja - wypelnienie druku

27 Wrz 2010, 09:10

Witam. Wczoraj o godzinie 14 mialem kolizje drogowa . Starszy Pan z Mogilna zajechal mi droge na rondzie. wezwalem policje. oczywiscie jego wina. bylem zglosic szkode do ubezpieczalni w bydgoszczy Pani przez telefon przyjela szkode chciala nr polisy sprawcy, imie i nazwisko, oraz nr rejestracyjny (to spisalem bo tak kazal policjant) dostalem dodatkowo druk do wypelnienia (link ponizej) i teraz tak. nie mam adresu sprawcy ani PESELU gdyz nie wiedzialem ze bedzie potrzebny a nie mam kontaktu z tym panem. czy musze wypisywac czy moze ubezpieczalnia z notatki policyjnej wyciagnie? Pozatym moglby ktos mi pomoc w wypelnieniu tego druku gdyz na jutro rano jestem umowiony z rzeczoznawca. Chetnie postawie piwo za pomoc.

Dodatko chcialbym wiedziec co zaznaczyc mam w pkt 24 zeby dostac pieniadze na konto i skad w pkt 13 mam wiedziec jaka jest szacowana wartosc szkody :|

Link

COMPENSA">Zgloszenie szkody w pojezdzie COMPENSA
ppukownik
Nowicjusz

Miejscowość: Bydgoszcz

27 Wrz 2010, 12:17

ubezpieczalnia uzyska adres i pesel.
jeśli chcesz gotówkę to zaznacz- WedΠug wyceny kosztów naprawy sporzàdzonej przez Compensa Towarzystwo Ubezpieczeƒ S.A. Vienna Insurance Group.
zapytaj rzeczoznawcę odnośnie wypełnienia wniosku.
w pkt 13 przybliżoną (na oko).
ryba1977
ryba1977
Aktywny

Miejscowość: poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

TOP 5 - modele segmentu A czyli mistrzowie w miastach
    Małe samochody o długości do 3,5 metra, z niewielkim promieniem zawracania i małymi silnikami o mocy ok. 70 KM. To właśnie one najlepiej nadają się do jazdy po mieście. Są chętnie wybierane zarówno przez nabywców ...
    BMW Zagato Coupé 2012
    BMW Zagato Coupé to typowe BMW widziane oczami włoskiej firmy Zagato, specjalizującej się w budowie nadwozi samochodowych. Stylistyka Zagato scala cechy typowe dla konstrukcji obu firm, tworząc rasowe coupé ...