Kolizja z Sarną - kto jest odpowiedzialny

08 Kwi 2019, 10:47

kolejny co broni Ac a nie czyta ze zrozumieniem kolega ma płacić 15 tyś rocznie a nie 4 tyś . I nie rozbija auta co rok.

Ja płace 1800/ rok za nowe Auto i nie uważam ze to mało przy 4k bym to ostro kalkulował a przy 15 wyśmiał ubezpieczyciela. Bo przy takiej kasie to już może się okazać że wynajem auta rocznie będzie tańszy.

I na tym kończę odpowiedzi bo Ubezpieczyciel to instytucja charytatywna i Ac się zawsze opłaca. Macie racje. :mrgreen: lepiej płacić i mieć spój i to szanuje.

Wracając do tematu współczucie, może jakiś doradca co bierze % od odzyskanej kwoty
sebsn122
Nowicjusz

Zdjęcia: 4
Auto: Fiat tipo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2017

08 Kwi 2019, 18:29

Pomoże ktoś poszukać mi jakichś punktów w których będzie napisane ze to może być wina nadleśnictwa albo co kolwiek żeby im to przedstawić ? Bardzo dziękuje z góry .
Szymek998
Nowicjusz

08 Kwi 2019, 20:55

Szymek998 napisał(a):Pomoże ktoś poszukać mi jakichś punktów

Nie każdy ma czas na poszukiwania . To chyba Ty musisz sam się wysilić . Ja Ci nie pomogę w tej materii ale jestem bardzo ciekaw jak to się stało że teraz masz za AC te 15 koła. Pytanie jakie auto , rocznik , nowe ? Dotychczasowe AC zawarte gdzie ? Przez dilera ? Szokuje różnica przy szkodzie więc daj tutaj więcej informacji na ten temat.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi

09 Kwi 2019, 12:13

Albo ma po prostu kilka aut i jak poszła zwyzka to na wszystkie auta i sobie z sumował i wyszło 15.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

09 Kwi 2019, 12:27

taki domysł ....... nie kopmy tu rowu mariackiego proste fakty. Lepiej pomóc koledze jakoś
sebsn122
Nowicjusz

Zdjęcia: 4
Auto: Fiat tipo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2017
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Fuso, czyli drzewo wschodzącego słońca
    Na zaproszenie Mercedes-Benz Polska gościliśmy w Japonii. Głównym celem wyjazdu tam, oprócz odwiedzenia wystawy samochodów Tokyo Motor Show, była prezentacja firmy Mitsubishi Fuso Bus and Truck Corporation ...