Cześć,
Chciałbym kupić używany samochód za 12-18tys zł. Mam teraz Nissana Almerę 1.4 z 1996, 185tys.,ale szukam czegoś większego i nowszego.
Najlepszy byłby kombi ze składanym tylnym siedzeniem, żeby się można było wyspać (mam >190cm), palący 6/7litrów, z w miarę dobrym przyspieszeniem (nie szukam wyścigówki, ale redukcja biegów, żeby kogokolwiek wyprzedzić mnie już męczy).
Dzięki za radę,
k
Pierwsze auto które przyszło mi na myśl to VW Bora/Golf IV Kombi 1.9TDI i moc powyżej 100KM.
Tutaj przykład Bory:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
No też na nią wpadłem bo auto naprawde udane i świetne silniki,szczególnie DTI wlasnie ale ona 6-7l/100km napewno nie spali,tyle to ona na trasie łyknie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
barol91 napisał(a):Pierwsze auto które przyszło mi na myśl to VW Bora/Golf IV Kombi 1.9TDI i moc powyżej 100KM. Tutaj przykład Bory: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chłopcze Bora/golf ma duza pake? NIE ! to najmniejsze kombi pokroju 206sw
z duża paką, polecam Omege C, Forda Mondeo po 2000 roku, ze starszych aut okulara kombi
Jeśli 460l jest dla Ciebie za małe to ja niewiem możesz sie jeszcze zastanowiać nad Skoda Octavia Kombi,płyte podłogową dziedziczy z VW Golfa IV i nie które silniki również pochodzą z gamy VW.Hatchback ma duży bagażnik a co dopiero kombi.
przykład [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Warsaw Oldtimer Show 2018 / relacja Klasycznie piękne oldtimery i youngtimery można było obejrzeć w majowy drugi weekend na V Targach Pojazdów Zabytkowych Oldtimer Warsaw Show 2018 które odbyły się w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. To największe ...
Skoda Octavia kombi to nie jest zły pomysł,dobra blacha i dużo miejsca w środku. Spalanie w zalezności od wersji silnika a przycisnąc też można. Myślę że za 15tys kupisz z dobrą wersją wyposażeniową.
No też własnie zapomniałem o niej a auto jest naprawde pojemne i wsam raz dla rodziny czy do jakiegoś małego interesu.Ta z linku który podałem wcześniej ma silnik VW (1.9TDI 90KM).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.