Chodzi mi głównie o niskie koszty utrzymania.Jestem przyzwyczajony do diesel i takie właśnie autko szukam.Jeżdżę w długie trasy i jest mi potrzebny też komfort ale właśnie najbardziej co sobie liczę w aucie to niezawodność . Z góry dzięki
ja polecam passata b4 najlepiej tego z 93-94r. Jest on dokładnie zrobiony, blacha midzio bo niemiec wyklepał ją dokładnie ogólnie autko jest bardzo dobre za nie wielkie pieniadze
Jazda w zimowej aurze - opady śniegu i przymrozki, mgła Gdy występują opady śniegu i przymrozki, przygotowanie samochodu do jazdy ma szczególne znaczenie, dlatego tak ważne jest przeznaczenie na to odpowiedniej ilości czasu. Oczyszczanie auta ze śniegu i lodu czy regularna ...
Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.