Witam poszukuje dobrego auta niegarazowanego ktorego po roku rdza nie pozre i ktore jest tanie w utrzymaniu. Obecnie mialem Passata b5 98 rok 1.9 TDI w kombi nie jestem zadowolony poniewaz pompa sie sypala. Niby zostala zdiagnozowana awaria dalem 700 zl za naprawe a tylko zaczynala sie zima znowu mialem problem z odpalaniem. Obecnie mam audi b4 80 94 rok ale wiek juz jej nie pozwala dobrze dzialac dlkatego szukam cos nowego pytalem sie po grupach na fp i czytalem ale chce zobaczyc wasze typy po weekendzie chcem juz jechac kupowac moje wymogi Najlepiej diesel musi byc koniecznie kombi aby rdza go nie pozarla jak nie bedzie garazowany tani w utrzymaniu tzn zeby koszty naprawy nie byly droge a w razie padniecia np pompy bo i tak moze byc to zeby dalo sie w miare rozsadnej cenie naprawic konkretnie z jakim silnikiem i ile km bo wiadomo ze ten sam model nie zawsze z tym samym silnikiem bedzie bezawaryjny za wszystkie od wielkie dzieki
chodzilo mi o turbine w peugeot sa firmy bosh i siemens ta pierwsza idzie naprawdzic w koszcie 700 zl ta druga wprowadza w wieksze koszty a napisalem bo myslalem ze dostane pomoc od naprawde ludzi z powolania z motoryzacja gdzie ja jestem zielony. Kupujac samochod za 3 tys jechalem bez fachowcow bo bylem swiadomy ze dlugo nie pojezdze teraz chce kupic kilka razy drozszy wiec chce dokonac dobrego zakupu
Uwaga! Od 1 czerwca 2021 ważne zmiany w przepisach. Od 1 czerwca 2021 roku wchodzą dość istotne zmiany w ustawie PoRD. Dotyczą nie tylko kierowców, ale też pieszych. Co się zmiania? Na początek najbardziej kontrowersyjny i pokręcony przepis : 1. pieszy znajdujący się ...
BMW i3 Concept Coupe - bezemisyjny pojazd koncepcyjny Podczas światowej premiery BMW i3 Concept Coupe firma BMW Group pokazała dynamiczną i ekscytującą wersję bezemisyjnego pojazdu koncepcyjnego z segmentu ekologicznych samochodów klasy premium. Pojazd studyjny zaprezentowano ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.