Dziękuję za odpowiedzi
A powiedzcie mi
mike1735 i
Rom33 , rozumiem, że do bagażnika Volvo V50 zmieszczą się rowery ze zdjętymi przednimi kołami bez składania siedzeń?
W ostateczności rowery mogę na dachu wozić albo z tyłu, więc ten warunek jest elastyczny.
W kwestii jazdy po mieście: miasto nie jest bardzo zakorkowane, a przynajmniej w godzinach, w których się poruszałbym byłoby luźno na ulicach. Generalnie w godzinach szczytu czy wielkich korków po mieście poruszam się rowerem, Solarisami, Volvo, Mercedesami, Ikarusami, CAFami, Combino i metrem.
Ossy : Volvo V70 podoba mi się bardzo, ale obawiam się, że jest jednak za duże i będzie dużo paliło. No chyba, że zakup czegoś w benzynie i włożenie LPG. Co o tym sądzicie? Jakieś macie sugestie odnośnie auta?
Zmartwiliście
![Zszokowany :shock:]()
mnie opinią o Legacy 2.0D. Wydawało mi się rozsądną propozycją, no ale skoro z silnikiem są problemy.... Chyba, że Subaru w benzynie, np. Outback i wsadzenie LPG (pewnie miłośnicy Subaru ukrzyżowaliby za taki pomysł).
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]W ogóle jak podchodzić do kwestii ogłoszeń w stylu: samochód bardzo sprawny, po przeglądzie, ma przejechane ileś tam tysięcy km, a sprzedawca po przejechaniu kilkuset km po przeglądzie chce sprzedać auto? Powinno to wzbudzać podejrzenia?
Dzisiaj dodatkowo znalazłem takie auta (za wszelkie za i przeciw z góry wszystkim dziekuję):
-
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]-
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Ufff... Wybór prezentu i sterczenie w kilometrowych kolejkach do kas przed 24 grudnia w porównaniu do wyboru samochodu to pestka.