Kombi do 47 tysiecy jakie polecacie

24 Lis 2007, 14:58

Prosze byście mi podali ile pali średni passat 1.9 130 KM ,Mazda i BMW prosze o niepodawanie auto z silnikami 2.5 litra czy 3.0 ponieważ sa to zabardzo zachłanne silniki na paliwo .Jak juz pisałem ponoc disle Mondeo sa zawodne znajmoej sie zespoły wtrsykiwacze chyba i naprawa jest bardzo kosztowna a zalerzy nam na aucie ktore sie spisze w trasie jak i w miescie nie paliło duzo ale silnik był elastyczny i mocny tez nie brakowało.Wojek ma Lagune i sie naklnoł jak szewc bo cos siadło i 12 tys za naprawe tylko tej czsci nie mogł nigdzie dostac a lagunka z 2002r.Jeżeli macie jakies z poszczegolnych aut to sie popytajcie jak sie wam i znajomym autka spisuja bede bardzo wdzieczny
Patriota
Nowicjusz

24 Lis 2007, 16:25

Witam:)

Passat pali około 5 na 10km.

Mazda 6 około 6,6litra.

a o jakie Bmw Ci chodzi?? o serie 5 już Ci podawałem, a 3 pali 5 litrów z silnikiem 2.0d.

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

24 Lis 2007, 19:49

endrju napisał(a):Witam:)
a o jakie Bmw Ci chodzi?? o serie 5 już Ci podawałem, a 3 pali 5 litrów z silnikiem 2.0d.

wątpie żeby idało się osiągnąć takie spalanie chyba że w trasie przy jeździe 90-140km/h...w mieście BMW 320d e-46 pali 7,5l ON przy dośc dynamicznej jeździe, oczywiście da rade zejść na mniej ale to trzeba miec naprawde lekką noge.
Nie mówie tege z powietrza, jeździłem pół roku tym autem, a koledze pali dokladnie 7,5l w mieście...Co do tego spalania to jest małe jak na osiągi jakie oferuje 320d.
Pozdro.
Pekińczyk
Początkujący

24 Lis 2007, 20:13

A serwisy BMW , Mazdy 6 ,Passata są drogie bo jeśli chodzi o merola to jest chyba drogiseris A jak ci sie ta beta spisywała? Poł roku tylko jeździłeś czyli złe auto ?
Patriota
Nowicjusz

24 Lis 2007, 23:28

jeździłem sprzedałem bo znajomy sprzedawał dośc tanio (mniej niż cena rynkowa) Honde Accord 2.2 i-CTDI, tak więc Bemki nie sprzedawałem z powodu że miałem z nią jakiś kłopot, spisywała sie dobrze 5 miesiecy jazdy praktycznie zero odwiedzania serwisu(zmieniłem tylko olej i filtry, reszta typu klocki,tarcze były ok.) był to 2002r
Pozdrawiam.
Pekińczyk
Początkujący

25 Lis 2007, 02:05

Ja polecam Volvo. Moj tato mial Volvo V70 2001r. Super super autko. Bardzo wygodne, palilo malo i wedlug mnie bardzo ladne.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

XC70 to juz calkowity wypas

Mercedes c220 tez bardzo fajny samochod.

Lub taki Mercedesik

[link do oferty na Allegro wygasł]
artekjawor
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak ominąć przeszkodę na drodze
    Szybciej zapadający zmrok czy trudniejsze warunki atmosferyczne mogą opóźnić lub uniemożliwić wcześniejsze zauważenie przeszkody na drodze. Dodatkowo na jezdni może niespodziewanie pojawić się pieszy albo wybiec zwierzę. ...

25 Lis 2007, 10:43

Z Mazdami może być problem ponieważ Mazda niema autoryzowanego salonu w Polsce. Niema przedstawicielstwa Mazdy w polsce. Dopiero będzie w przyszłym roku tak około II kwartału:)

Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

25 Lis 2007, 19:09

Czy mercedesy sa awaryjne klasy C ? jezeli tak to co sie psuje ile kosztuje? Jaka jest cena przegladów ?Czy czesci które należy często wymieniać sa drogie?
Patriota
Nowicjusz

26 Lis 2007, 14:17

pisze by odswierzyc temat co myslicie o mercedesie klasy C kombi do 50 tysiecy plus minus 5 tysiecy w dieslu
Patriota
Nowicjusz