Witam poszukuje kombi do około 15000 zł. W grę wchodzi tylko i wyłącznie benzyna, fajnie jakby auto było w gazie ale nie jest to absolutnie warunek konieczny. Jestem z Bydgoszczy. Auto będzie używane przede wszystkim do jazdy po mieście, czasami jakieś trasy po max 30 km i dwa razy do roku dłuższa trasa nad morze. Nie zależy mi na żadnej konkretnej marce z tego co przeglądałem OLX wpadły mi w oko focusy mk2 i volvo v50 ale bez żadnej konkretnej oferty. Nie wiem czy ma to duże znaczenie, ale mam ponad 190 cm wzrostu co w aktualnym samochodzie (grande punto) nieco przeszkadza.
Zarówno v50 jak i focus mogą być ale zakładam ale chyba musisz się do nich przymierzyć bo to nie są duże auta zarówno jeśli chodzi o wnętrze jak i bagażnik
Motocykliści pomiędzy sznurami samochodów stojącymi w korku? No i wreszcie wszystko jasne! Motocykle mogą poruszać się pomiędzy pasami! Wspólnie z redakcją Wysokich Obrotów, dodatku motoryzacyjnego Gazety Wyborczej, zadaliśmy pytanie, które od pewnego czasu nurtuje ...
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Targi Moto Session to obowiązkowa impreza którą warto zobaczyć na Lubelszczyźnie. W tym roku podobnie jak w latach ubiegłych mieliśmy do do zwiedzania dwie hale które były pełne imponujących modeli samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.