Potrzebuję kupić auto z dość dużym bagażnikiem (będzie często wozić towar) ale przy tym musi mieć normalne 5 miejsc. Roczny przebieg jakieś 10-15 tysięcy kilometrów. Zależy mi na tym żeby auto było wytrzymałe i tanie w obsłudze (ma posłużyć przynajmniej 5 lat), ogólnie zależy mi na tym żeby było w miarę bezobsługowe bo osoba która go będzie użytkować raczej o auta nie dba.
Moje propozycje to Citroen Berlingo Multispace roczniki około 2006 z benzyną 1.6 Peugeot Partner TeePee roczniki około 2006 z benzyną 1.6 Peugeot 307 II SW z benzyną 1.6 Toyota Corolla E12 kombii z benzyną 1.6
Proszę doradźcie coś i podeślijcie jeśli możecie jakieś sensowne propozycje (najlepiej z małopolskiego).
berlingo multispace i partner tepee to jest praktycznie to samo silniki 1,6 niczym się od siebie nie różnią a tak to są pojemne, corolla to tylko pozory że ma duży bagażnik chyba że myślisz o verso to wtedy tak ale lepsze jest avensis verso polecone prze noisiego, peugeot 307 sw nie wygląda dla mnie najlepiej od siebie jeszcze dodam mazdę 6 kombi 2.0 benzyna + ew. lpg, silnik fajny i dynamiczny bagażnik raczej pojemny ale uwaga na rdzę albo właśnie w/w combo tour z 1,7 diesel polecone przez również kolegę noisiego.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Wynajem długoterminowy auta czy leasing – co wybrać? Leasing i długoterminowy wynajem to dwie formy finansowania samochodów, które cieszą się ostatnio niemal takim samym zainteresowaniem. Na którą usługę lepiej postawić? Wynajem aut długoterminowy – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.