Patrze to poleasingowe Mondeo w granicy 150000 km przebiegu kosztuje w granicy 54 tys zł ale wiekszaści są 2.0 TDCi w automacie. A jak sprawdzają się te automaty Powershift
Na początku pisałem że mam w granicach 40 -50 tyś zł na samochód ale jest możliwość dołożenia na chwile obecną. Dla tego pytam się was czy kupić Mondeo MK4 2.0 TDCi 140/163 km czy lepiej dołożyć i kupić MK5 2.0 TDCi 150/180 km? I co myślicie o MK5 1.5 EcoBoost 160KM ? I czy on nadaje się do gazu? I jak sprawdza się ta skrzynia automatyczna Powershift?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Tu masz więcej o skrzyni Powershift, ogólnie do wad dwusprzęgłówek należy to, że ich remont wyjdzie drożej niż w klasycznych skrzyniach automatycznych (hydrokinetycznych): http://www.prnd.pl/dwusprzeglowa-skrzyn ... ,4,26.html
Witam Szukałem samochodów i wyśle kilka linków do nich. Możecie coś doradzić w tych samochodach Pierwsze to Hyundai I40 jeden z nich ma skrzynie automatyczna jak one się sprawują? [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Kolejne to są Fordy Mondeo i miedzy MK4 i MK5 jest ponad 10 tys różnicy czy jest to warta cena
I jeszcze jeden model Audi A4 [link do oferty na Allegro wygasł]
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
[D] Accord VIII 2,0 / 6 II 2,0 / Exeo 1,8 T / SuperB II 1,8 TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2010r. Wytypowane modele do zestawienia: - Honda Accord VIII 2,0 - 156KM - Mazda 6 II ...
Oprócz tego mondeo mk5 wkleiłeś same komisowe rodzynki ściągnięte z Niemiec. Moja rada: odpal otomoto i wybierz opcję "zarejestrowany w PL". Szukaj aut od prywatnych właścicieli w Polsce.
Witam forumowiczów. Czy możecie wypowiedzieć się na temat tych samochodów? Te 3 ostatnie co dodałem jeden z nich jest MK4 Wyposażenie TITANIUM S i w podobnej cenie są dwa MK5 z troche słabszym wyposażeniem. I który waszym zdaniem jest lepszy. Dodam że MK4 ma 30 tys km więcej przebiegu.
Przepraszam kolegów ale miał bym wielką prośbę czy możecie się wypowiedzieć który z tych aut jest godny polecenia i godny uwagi? Wiem że wypisuje ale ciężko coś dobrego wybrać. A chce auto kupić na kilka lat. Bardzo był bym wdzięczny
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.