NAJWIEKSZY SAMOCHOD NA KAT B :)

16 Sty 2019, 00:16

Witam wszystkich serdecznie w nowym roku :) szukam samochodu do kwoty 50tys zł nie starsze niż 2005 rok nie będzie to mój jedyny samochód w domu i będzie użytkowany bardzo okazjonalnie głównie zima i tylko w niedziele, na codzien jeżdżę firmowym dostawczakiem na lato mam M6 cabrio brakuje mi czegoś na zimę.. jednostka napędowa nie ma większego znaczenia możne być klekot może 98.. LPG na pewno nie :) parametry sa trzy.. spalanie nie większe jak w M6 - 20 litrów na pewno napęd 4x4 i JAK NAJWIĘKSZY MOŻLIWY W KAT.B w głowie mam 3 pozycje Cayenne Hummer H2 oraz Dodge Ram - szukam samochodu jak największego ponieważ sam jestem człowiekiem wielkiego formatu - 150KG żywej wagi a po świętach może i lepiej :D zaproponuje ktoś jakiegoś kolosa? Przebieg roczny -10tys max lub mniej wiec ceny części sa sprawa drugorzędna :) dziękuje za info :)
RomualdPLN
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2009
Auto: OPEL ASTRA ll CABRIO BERTONE:)

16 Sty 2019, 10:30

Cayen to populus, a Hummer dla p....w :lol: bierz RAMa. Gdyby było mnie stać na taką zabawkę, to bez wątpienia byłby to właśnie RAM :mrgreen:
Ostatnio edytowany przez mike, 16 Sty 2019, 14:31, edytowano w sumie 1 raz
Powód: bez takich słów proszę
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hamowanie silnikiem - niższe spalanie i bezpieczeństwo
    Hamowanie silnikiem to element techniki jazdy, dzięki któremu możemy z jednej strony zmniejszyć zużycie paliwa w naszym aucie, a z drugiej wpłynąć na bezpieczeństwo jazdy. Nie jest to jednak łatwy sposób hamowania, ...