Witam serdecznie, wiem że takich tematów było 100x ale proszę was o pomoc jeszcze jeden raz
![Wink ;)]()
Jestem młodą osobą i poszukuję auta do 20 tys zł. Interesuje mnie sedan lub kombi (jedyny samochód w domu). Oczywiście standard czyli jak najmlodszy jak najmniej awaryjny i z małym przebiegiem. I tu mam główny dylemat ponieważ wymyśliłem sobie silnik benzynowy i chce zamontować do nowego auta gaz sekwencyjny (strasznie dużo jeżdżę i troche kasy trzeba zaoszczędzić). Zastanawiałem się nad :
Toyota Corolla e12 1.6 VVT-i 2002-2003 r
Honda Accord VI 1.8 V-tec 2002r
Jestem młodą osobą która czasem lubi depnąć w pedał gazu, więc szukam auta które jest w miarę dynamiczne. Powiedzcie co sądzicie o wybranych przeze mnie autach i jak możecie to doradzcie coś innego wedle waszych doświadczeń. Czytałem wiele opinni o instalacjach gazowych w tych autach i jedni mówią, że nie pasują z drugiej strony użytkownicy raczej nie narzekają. Wypowiedzcie się jestem pewny, że jesteście bardziej ogarnięci w temacie, z góry dziekuję
![Wink ;)]()
Bardzo proszę o jakeś podpowiedzi nie jestem za bardzo w temacie motoryzacji i liczyłem na pomoc bardziej doświadczonych z państwa. Czas mnie goni, więc proszę o szybką odpowiedx;)