REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
adammtv napisał(a):Ja ci proponuję Nissan Sunny N14Y10 2.0d 75km Samochód wręcz pancerny a ten silnik pojedzie na wszystkim min. na oleju z biedronki. Jak nie będzie skojarzony z przystankiem to powinien być w dobrym stanie blacharskim. Mój był po przystankowy i chyba jeszcze coś bo na sobie to chyba 15kg szpachli, a lakiernik tak się śpieszył że zapomniał bezbarwny położyć. Jeździ się nim jak wozem drabiniastym jest głośny a jak się jedzie ponad 110 to relingi dachowe strasznie wyją. Ale co do silnika nie mam zastrzeżeń dwa razy pękł rozrząd, ma straszne przedmuchy ale po wlaniu dwóch doktorów wsysa jedynie około pół litra na tysiąc kilometrów. Mimo usilnych starań (olej od 7lat nie wymieniany) przy minus 10 odpala od pół obrotu, cud japońskiej myśli technicznej.
Konrad777 napisał(a):Również porponuje Ci pasacika B3 tylko że w takiej cenie będzie miał pewnie sporo najechane ale dieselowi to nie przeszkadza:)
kimkes napisał(a):Sam szukam takiego niezawodnego kombi, ale już podniosłem poprzeczkę, bo stwierdziłem, że do 6K nie da się nic sensownego wybrać.