guerlainn napisał(a): poprzez Ople Zafira
Więc jeśli Ci się Opel kolego podoba to możesz brać opla silnik z Zafiry polecam 1.8 125 km tylko on spala tak z 10 lpg lub 11-11.5 gazu zima ale to fajny silnikjest tylko Pamietaj, ze wszystkie OPle mniej lub bardziej biora olej!
guerlainn napisał(a):Podobają mi się Fordy,
Jeśli Ci sie kolego Fordy podobaja (mnie tez) wiec polecam Ci Forda Mondeo mk 3 z silnikiem dwa litry gazu pali tyle samo co silnik 1.8 z Forda. Niektorzy Ci moga powiedziec ze Ford nie lubi gazu ale jak jest bardzo dobry monetr i nie bedziesz oszczedzac na instalacji to bedziesz zadowolony. A co do rdzy to rdzewieja Tam ranty drzwi i chyba nadkola o ile dobrze pamietam.
guerlainn napisał(a):Od starszych Audi A4 i A6 i VW Passatów
Jesli o te auta chodzi to ja bym ich unikal bo tak jak piszesz sa wyeksplatowane w wiekszoscia wiec moga sie okazac skarbonka...(wieksze prawdopodobienstwo)
guerlainn napisał(a): Renault Laguna i Scenic
Jesli chodzi o te auta to jakos ich bardzo nie polecam kumpel ma i narzeka a drugi sie cieszy... Chociaz w opini mechanikow te auta raczej maja zla opinie... Jak to mowi moj kolega chcesz miec problemy kup renault... Pelno u niego tego stoi do naprawy tego bym nie bral.
Jelsi o Ford Focus chodzi to unikalbym go bo u nich cos cienko z gazem jest slyszalem ze niszczy silnik ale nie wiem co tam dokladniej moj monetr instalacji lpg mowil.
Jesli chodzi o autao z zagranicy sprowadzane np. przez handlarzy to one po przekroczeniu polsko-niemeickiej granicy dziwnie taraca na liczniku kilometrow... Jaosobiscie sam wolalbym jechac po auto z agranice. Mma nadzieje kolego, ze Ci jakos pomoglem. Pozdrawiam.