REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cargus napisał(a):wartość lexow z 3uz fe już chyba tylko rośnie. I teraz pytanie, jest sens? Z opinii wynika że gs mk2 nie jest jakoś bardzo awaryjny ale jednak będzie to auto prawie 20 letnie. Co myślicie? Jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję
że niby w IS jest ciszej? nie rozśmieszajszybki napisał(a):zapraszam przewiozę Cię is300 a potem 15lat młodszą f30
szybki napisał(a):Powtórzę gs mk2v8 kosztami bardziej przypomina passata diesla niż lemuzynę.
Kao napisał(a):że niby w IS jest ciszej? nie rozśmieszaj
Kao napisał(a):tym wyciszeniem i super materiałami bym nie szalał ale fakt że jest trwale (przynajmniej na to wygląda).
a ja o tym i o tymszybki napisał(a):Ale ja nie mówię o materiałach tylko o wyciszeniu...
szybki napisał(a):Spoko no właśnie na trasie wawa lublin rozśmieszyłem właściciela f30ki notabene którą serwisuje.
I biorąc pod uwagę że kolo jest świadomym użytkownikiem bmw (ma ich kilka od kibli przez mki) to było naprawde zabawne.
Kao napisał(a):o akurat mam porównanie Isa i f30 i jestem ciut innego zdania, zresztą rozbieram te auta, widzę ile razy grubszy jest chociażby dywan niż w ISie.
Cargus napisał(a):Mieszkam pod Wrocławiem
trainpro napisał(a):Do tego w porównaniu z e90 prowadzi się bardzo sztucznie, mniej sportowo i ogólnie gorzej, ale nie o prowadzeniu tu mowa.