REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Maciejko91 napisał(a):Powrót do A6 avant 3.0 tdi (boje się awaryjności)
BMW 5 touring 30d (jak wyżej)
C5X (utrata wartości plus brak zaufania do francuskich hybryd)
Lexus RX450h (obecny lider)
Maciejko91 napisał(a):A jakiś superb kombi 2.0 tdi? To chyba „bardziej uczciwe” jednostki napędowe
Rokiko napisał(a):SUV ekonomia i komfort raczej nie idzie to w parze.
Tego nadwozia kombi brakuje w tm segmencie w Camry już jakiś czas temu to zauważyłem. Kiedyś w latach 90tych ten model miał takie nadwozie, szkoda że teraz go nie ma bo myślę że byłby to mocny konkurent.Maciejko91 napisał(a):Camry i ES by wygrały gdyby nie brak nadwozia Kombi. Mały otwór załadunkowy sedana mocno utrudnia nam obecnie zycie
Może nie tyle gorszy co mógłby być mocniejszy jak na taki samochód. W RX 450h robi robotę ale nie ta półka cenowa.Maciejko91 napisał(a):Sienna vs Rx ma ten sam problem co highlander. Gorszy napęd, więcej miejsca.
Zgadza się co nie znaczy że jest na takim samym poziomie. Co do ekonomii sam dobrze podsumowałeś.szybki napisał(a):Nie rozumiem o co chodzi ? Komfort jest i to często porównywalny z limuzynami
Rokiko napisał(a):Zgadza się co nie znaczy że jest na takim samym poziomie
Rokiko napisał(a):przykład RX450h to trochę inny budżet niż ma autor.
Rokiko napisał(a):W RX 450h robi robotę ale nie ta półka cenowa.
a przykład RX450h to trochę inny budżet niż ma autor.
Skoro tak to ok, ja z tego co widziałem ciężko o taki samochód w tym budżecie i takim przebiegiem. Szukać jednak możnaMaciejko91 napisał(a):pisałem, ze zwykle kupujemy poleasingowe narazie udawało się z przebiegiem poniżej 50kkm. I da się w tych pieniądzach (200 nie jest sztywna granica) złapać rx450h.
Jak zwykle, ale pominę offtop z tobąszybki napisał(a):Nie wiem o co chodzi
Rokiko napisał(a):Jak zwykle, ale pominę offtop z tobą
Maciejko91 napisał(a):Dla przykładu.
Mazda tez będzie rodzajem „kanapowca”?