Otóż już 1,5 roku jeżdżę polo III z 95 roku, jest to moje pierwsze auto i jeśli chodzi o jazdę po mieście to spisuje się ono doskonale. W trasie wiadomo- jest trochę gorzej ze względu na mały silnik i brak mocy. Ale nie o tym jest temat. Otóż w ostatnim czasie miałem okazję jeździć najnowszymi modelami toyoty- auris oraz yaris i wiecie co? Jak Boga kocham starą polówką jeździ mi się dużo lepiej. W ów toyotach irytowało mnie bardzo krótkie sprzęgło i równie krótka skrzynia biegów. Co o tym myślicie? Czy to kwestia przyzwyczajenia? Dlaczego 20 letnim autem jeździ mi się lepiej niż nówką? Czy jak w przyszłości będę chciał zmienić auto na nowe to będę miał z tym problem? Czy po prostu tylko toyoty są takie jakie są?
Raczej jest to kwestia przyzwyczajenia. Wymieniłam Astrę "jedynkę" na "trójkę" i na początku brakowało mi tych biegów, sprzęgła oraz schowków. Ale im dłużej pojeździłam, tym mniej myślę o staruszku
Kwestia przyzwyczajenia ja przechodzilem z jednego samochodu na kolejny to musilame tak z miesiac pojezdzic aby juz na 100% rozpoznac nowy wóz. Tak ze bez obaw bedziesz mial jeszcze w przyszlosci nowe samochody i bez problemow sie przyzwyczaisz. Chyba ta poloweczka nie jest twoim zyciowym przeznaczeniem
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Opady śniegu, a czasem słońce - jak sobie radzić w takich warunkach? Dostosowanie stylu jazdy do warunków pogodowych to jedna z podstawowych zasad, którymi powinni kierować się kierowcy. Sprawdzanie prognozy przed planowaną podróżą pozwoli nam lepiej przygotować się do ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.